Over Ons

Verander je droom in realiteit ...

Ons verhaal begint op 14/02/2014. Het moment dat we besluiten om een klein beetje van Polen naar Nederland te brengen. Toegespitst op onze landgenoten in Noordwijkerhout en omliggende gebieden, openden we op wilskracht en met een voorliefde voor de Poolse keuken, het eerste restaurant in de omgeving - U Górala.

Tot op het heden houden wij vast aan het serveren van gerechten uit de traditionele poolse keuken. Niets kan dan ook tippen aan onze karbonades of dumplings met reuzel, die wij naast de verkoop in ons restaurant, ook kunnen bezorgen met onze catering aan huis service.

Parzenice na ścianie naszej pierwszej polskiej restauracji w Holandii

 

Kiełbasa wędzona według starych receptur

Koude vleeswaren

In juli 2017 hebben we ons aanbod uitgebreid en zijn we begonnen met het verkopen van huisgerookte worsten en vleeswaren volgens oude poolse recepten.

 

Nieuwe locatie van het restaurant.

De interesse in onze producten groeide met de week (De polen weten wat lekker is) en we moesten op zoek naar een nieuwe locatie omdat ons aanbod niet meer aan de vraag kon voldoen. Om jullie nog beter van dienst te zijn, zijn we in 2020 overgestapt naar onze nieuwe locatie, gelegen aan de Leidsevaart 171 in Noordwijkerhout. 

Sala degustacyjna w nowej lokalizacji u Górala

 

Brouwerij en distilleerderij.

Góral is meer dan overheerlijke huisbereide gerechten, zelfgemaakte worsten, hammen of gerookt spek. Wij brouwen zelf onze geliefde lichte en donkere bieren en onze nobele whiskey wordt gestookt door onze specialist, Michael, waarna de whiskey tijd krijgt om te rijpen en op smaak te komen.

Onze distilleerderij bevindt zich op Gieterij 64 in Noordwijkerhout.

 

Piwo kraftowe - uGórala
Bimber, nalewki, wódka, gin i whisky - rzemieślnicze destylaty u Górala

 

Gorál staat niet stil en blijft zich inzetten voor de promotie van Poolse tradities in het mooie land van de tulpen.